Huset i Hamptons av Tasmina Perry

Lyxiga miljöer, kärleksförvecklingar och ett ouppklarat dödsfall. Huset i Hamptons har högt tempo och är en bladvändare. Thriller de glam skulle jag säga.

HiH

Huset i Hamptons (bokomslag)

Huset i Hamptons

Tänk dig att du bor i en trång etta i New York med din man som jobbar över varje dag. Du har ännu inte fått tag i något eget jobb. Så blir ni erbjudna att hyra in er i ett fantastiskt hus i Hamptons. Drinkar på verandan, fester och egen pool. Låter
det glamouröst? Jem och hennes man Nat bestämmer sig att spendera 20 000 dollar för en exklusiv sommar. Ingen nämner att Alice drunknade i poolen förra sommaren.

Vad hände Alice?

Mitt i det underbara veckoslutslivet kommer hemligheter upp till ytan. När Jem träffar bestseller författaren Michael och tar jobb som hans personliga
assistent börjar de tillsamman att nysta i Alice dödsfall. De trevliga och framgångsrika vännerna uppskattar inte Jems involvering.
I parallella berättelser får vi sedan en inblick i vem Alice var och vad som hände förra sommaren. Det är ett intressant grepp som bygger på spänningen och frågorna. Det är nu det händer saker med romankaraktärerna.

Fasaden om ett lyckat liv

Under de lyckliga och framgångsrika fasaderna glimmar annat än guld. Det är svartsjuka, svek och valet att hellre stanna i dåliga förhållanden
än att riskera sitt rykte och jobb. Kontakter knyts och ryggar dunkas. Det är en lättsam thriller med feelgood-twist som förpackas snyggt.

Huset i Hamptons är en glamourös thriller med starka karaktärer och fantastiska miljöer. Ett måste för alla som gillar tv-serier som The Affair och Riviera.
(Printz Publishing)

Lämna en kommentar