Januari är början på allt bra

Hur jag än försöker tänka mig allt jag gör, läser, städar, livet självt, som ett flöde så fastnar jag lätt i ”en början”. Januari är början på nya året. Superbra att påbörja saker då. Det ger hopp och kraft. Måndagar är klassiska dagar för att börja träna.

Så jag börjar nu nya året med att läsa Skitenkelt (sju råd som tar ditt varumärkesbyggande från skitsvårt till skitenkelt av Mikael Friberg). Varumärket jag, eller som stöd i mitt arbete eller bara som inspiration till ”det nya” så här i början av året. Ja, jag började faktiskt redan ifjol i december… Men i år ska jag och en vän bokcirkla med den här boken. Fika och läsa.
Vidare läser jag även Norrland av PO Tidholm. Kommer själv från en del av norrland, Övik. Det här är liksom början på en kommande sommar och jag som gillar att planera kan börja planera sommaren i januari.
Så nu börjar jag början av året med att göra mina mentala listor. De hamnar snart i en anteckningsbok där jag kan lägga till stödjande krumelurer. Läsa, planera, läslistor, projekt, ta-mig-i-kragen-att-göra. Som jag ser fram emot detta. Det är ett rent nöje.
Januari är första månaden på 2014, snart årets bokmässa. Det är nytt år och snart jul 2014, det kommer sommar, semester. Jag gillar januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s