Nu är det fredagsmys

Tänk att ett ord kan ge dig så många bilder. För mig är fredagsmys slutet av en arbetsvecka, ett glas vin före maten, något gott att äta och kanske några karra. 
Jag gillar verkligen att laga mat men det är lätt att fastna i gamla godingar. Därför har jag införskaffat inspiration – Fredagsmys av Anette Rosvall och Emma Hamberg. En mycket givande bok att läsa. Och äta.

Here we go – fredagsmys ikväll 15 mars 2013:
Fredagsbiff – idag kör jag blandade köttbitar av biffkaraktär
Bantarbea – denna har kesella som grund istället för 20 kg smör och 98 äggulor (s.11)
– inte för att jag bantar, men jag vill tänka mig för ibland och jag har kesella hemma!
Till detta gör jag en liten blandsallad.
Efterrätt, idag blir det efterrätt. Cinnamon Sugerpuffs (s.121). Måste ha dessa fluffiga mjukbullar som penslas med smör och doppas i socker och kanel. Måste.

Nu vill jag inte förstöra stämningen men det kommer en vardag också. Då kan jag tipsa om Din matkasse av samma sköna bönor som skrivit Fredagsmysboken. Här får du godsaker och tips i vardagen. Köpte boken och TRÄFFADE brudarna i Sigtuna 2012, läs mtt blogginlägg om detta!

Freeeeeeeeedaaaaag!

*karra = karameller på ångermanländska

fredag

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s